Om Lise-Lotte

  • Jeg er certificeret Zoneterapeut og registreret alternativ behandler (RAB).
  • Desuden er jeg Bach terapeut - Dr. Bachs Blomsterremedier.
  • Jeg under uddannelse til Biopat & Naturopath IBM fra Institut for Biologisk Medicin.
  • Jeg har tidligere boet og arbejdet i udlandet igennem flere år, hovedsageligt i Kina, hvor min interesse for den komplementære medicin blev vakt
  • Jeg har to voksne børn, de blev begge under uddannelse.
  • Jeg kender stressen indefra og ved, at man kan komme igennem det. Jeg er selv et levende eksempel.
  • Før jeg blev komplementær behandler, arbejdede jeg med forretningsudvikling, salg og markedsføring. Blandt andet har jeg arbejdet for den danske ambassade i Beijing, Dansk Design Center og Wonderful Copenhagen.
  • Du kan se min fulde profil på LinkedIn
Min mission

Genskab balancen tilbyder komplementære behandlinger med Zoneterapi, Biopati og Bach-terapi. Jeg lægger vægt på, at min viden om såvel den vestlige biologiske tilgang som den kinesisk medicinske tilgang er i top. Mine klienter tilbydes behandlinger af høj kvalitet og mødes med forståelse og omsorg.

Min vision

Med Genskab balancen ønsker jeg at bygge bro mellem de konventionelle og de alternative behandlingsformer, derfor benævner jeg mine behandlinger som “komplementære”. Dette sker gennem videndeling om blandt andet nyeste forskning på min blog og i mit nyhedsbrev samt på de sociale medier.