Om Lise-Lotte

  • Jeg er uddannet Zoneterapeut og Bachterapeut BFRP (Dr. Bachs Blomsterremedier)
  • Jeg er under uddannelse til Biopat / Naturopath fra Institut for Biologisk Medicin
  • Og jeg er under uddannelse til Yin-yogalærer
  • Jeg har tidligere boet og arbejdet i udlandet igennem flere år, hovedsageligt i Kina, hvor min interesse for den komplementære medicin blev vakt
  • Jeg underviser i fremstilling af cremer og sæber med naturens råvarer
  • Jeg har to voksne børn og et vidunderligt barnebarn
  • Jeg kender stressen indefra og ved, at man kan komme igennem det. Jeg er selv et levende eksempel
  • Mine specialer er livsstilssygdomme og hormonelle ubalancer. Jeg har mange stressramte og kvinder i overgangsalder i min klinik
  • Før jeg blev komplementær behandler, arbejdede jeg med forretningsudvikling, salg og markedsføring. Blandt andet har jeg arbejdet for den danske ambassade i Beijing, Dansk Design Center og Wonderful Copenhagen
  • Du kan se min fulde profil på LinkedIn
Lise Lotte
Min mission

Genskab balancen tilbyder komplementære behandlinger med Zoneterapi, Biopati og Bachterapi. Jeg mener, at den bedste behandling er holistisk og inddrager både den vestlige biokemiske forståelse af sundhed og den østlige energetiske sundhedsfilosofi. Jeg lægger vægt på, at min viden om såvel den vestlige som den kinesisk medicin er i top. Mine klienter tilbydes behandlinger af høj kvalitet og mødes med forståelse og omsorg.

Min vision

Med Genskab balancen ønsker jeg at bygge bro mellem de konventionelle og de alternative behandlingsformer, derfor benævner jeg mine behandlinger som “komplementære”. Dette sker gennem videndeling om blandt andet nyeste forskning på min blog og på de sociale medier.