Av min akillessene!

maj 22

Hans kom til mig med store smerter i akillessenen. Det havde stået på igennem mere et halvt år med vekslende smerter og stort ubehag.

Fysioterapi med shock wave, reumatologiske undersøgelser og indsprøjtninger med binyrebarkhormon havde ikke hjulpet.

Hans er en ivrig badmintonspiller og var klar over, at tilstanden skyldtes en belastningsskade. Forsøg på at tape op med kinesiotape omkring senen gav ikke støtte nok, og han havde måtte opgive badmintonen tidligt i forløbet.

Sammen med kæresten stod Hans overfor en ferietur til Nice og var bekymret for, om han måtte nøjes med at sidde på en fortovscafé hele ugen i stedet for at trave igennem gader og stræder og opleve byen.

Gennem sin forsikring fik Hans bevilget zoneterapeutiske behandlinger og kom til mig.

Allerede efter den første behandling var smerterne aftagende og efter endnu et par behandlinger, var Hans klar til Nice.

Vi havde aftalt en tid efter Nice-turen og det var et meget lettet og glad menneske, der kom ind ad døren efter en dejlig ferie med mange lange gåture.

Og her er hvad Hans skrev til reumatologen og som han så venligt har delt med mig og sagt ja til, at jeg nu deler med dig:

Hej “reumatolog” (navnet er redaktionen bekendt, som man siger)

Jeg vil lige give dig en positiv update på min betændte akillessene.

Vi har lige været 6 dage på storbyferie i Nice og inden afrejse var jeg meget i tvivl om, hvorvidt jeg i det hele taget kunne bevæge mig rundt med min ømme akillessene.

Jeg skrev til dig i min sidste mail, at mine smerter var væk efter zoneterapi den 4/4. Og det er de stadigvæk, også efter vi har gået Nice, Monaco og Cannes tyndt.

Mine 2 ure, som bl.a. også fungerer som skridttællere, har vist op mod 16 km gang på en dag, og jeg har på intet tidspunkt haft ondt i akillessenen!

Det har jeg ikke oplevet det seneste halve år!

Senen er stadig hævet, men ikke øm på trods af de 82 km jeg har gået på 7 dage.

Jeg tror på, at det må være zoneterapien som er årsagen, jeg har ikke ændret adfærd, taget smertestillende eller andet, som kan forklare fremgangen.

Som læge er du måske af en anden mening, men for mig er det et mirakel – intet mindre!

Vi ses jo den 29/4, så er jeg spændt på, om du også kan se nogen forandring i positiv retning.

Bedst​e hilsner

Hans Møller

Og ja, Hans er stadig smertefri i skrivende stund 🙂

Vi ses i klinikken!

Leave a Comment:

Leave a Comment: